Cadeaubon

Cadeaubon Baby Spa Happiness

Een unieke beleving weggeven?

Een cadeaubon van Baby Spa Happiness is echt een aanrader! Je kunt eenvoudig via de mail een cadeaubon bestellen.
Via de mail kun je aangeven wat het bedrag mag zijn, je bepaalt zelf het bedrag. De cadeaubon wordt door ons mooi ingepakt en je kunt deze op afspraak in de spa ophalen. Indien je wilt dat we de cadeaubon versturen dan brengen we € 0,96 verzendkosten in rekening.  Cadeaubonnen kunnen last minute of tijdens vakantie digitaal verstuurd worden. Een cadeaubon is 2 jaar geldig na aankoop. Vraag nu een cadeaubon van Baby Spa Happiness aan via info@babyspahappiness.nl.

 

Wil je graag een cadeaubon ophalen?  Bel of mail dan op voorhand even om het af te stemmen. Dit omdat we op afspraak geopend zijn en wij je niet willen teleurstellen mocht er niemand aanwezig zijn.

 

In de Happiness shop in de spa zijn ook leuke cadeautjes te vinden voor zowel de kindjes als voor papa, mama, opa of oma. Een leuke toevoeging bij de cadeaubon of gewoon leuk om als cadeau te geven.

 

Stuur ons een bericht

Heb je toch nog vragen of wil je informeren naar de mogelijkheden voor jou en je kleintje? Vul hieronder jouw persoonlijke gegevens in en stel ons je vraag. Wij komen hier dan zo snel mogelijk op terug.