Arrangementen & Tarieven

Arrangementen baby bad

Arrangementen familiebad

Boekingsinformatie:

Als je een arrangement bij Baby Spa Happiness boek willen we je vragen de naam/namen van je kind(eren) door te geven.  Indien je na 17:00 uur een boeking maakt voor de volgende dag vragen wij je een tijdstip te kiezen na 10:00 uur.

Na het boeken kunt u het arrangement afrekenen met Ideal, Bancontact of creditcard. Heeft u een cadeaubon? Dan kunt u bij de arrangementen het arrangement boeken met het bedrag wat op uw cadeaubon staat. Voor de boekingen voor het familiebad zijn badslippers verplicht.

Aanmelden groepslessen:

Wil je het arrangement ´Groepsles Babymassage´ boeken bij ons? Dat kan! Graag willen wij je vragen dit per e-mail te doen. Stuur een e-mail naar info@babyspahappiness.nl met het onderwerp: Aanmelden groepsles. Wij willen je vragen in het bericht je persoonlijke gegevens met ons te delen en de datum waarop je wilt starten met de groepslessen. Na de aanmelding ontvang je een betaalverzoek per e-mail. Na betaling is je aanmelding definitief.
De groepsgrootte is maximaal 7 deelnemers.

Belangrijk:

Het kan altijd voorkomen dat je kindje op dat moment het niet fijn vindt of dat wij moeten stoppen wegens onrustigheid van je kindje. Geen probleem bij Baby Spa Happiness. Je betaald enkel € 15,- en het resterende bedrag krijg je terug in een tegoedbon. Die kun je later gebruiken voor een volgend arrangement. Om je bezoek aan Baby Spa Happiness zo prettig mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij je vriendelijk de volgende HUISREGELS in acht te nemen.

More happiness for you!

Rittenkaart

Wij verkopen ook Rittenkaarten! Wanneer je 5 arrangementen koopt, krijg je de 6e gratis!

Cadeaubonnen

Het ideale (kraam)cadeau: Je kunt bij ons ook een cadeaubon bestellen. Vanaf elke bedrag is dit mogelijk. Een leuk cadeau om te geven of om te krijgen. Online bestellen per e-mail mogelijk. Verzendkosten voor eigen rekening.

Accessoires Happiness Shop!

Het is mogelijk om in onze shop verschillende leuke accessoires te kopen zo verkopen wij bijvoorbeeld de Bibs spenen, speenkoorden, sieraden en tassen voor moeders en kinderen nog veel meer leuks.